Espai autogestionat, del poble i pel poble; punt de politització, reflexió i solidaritat per les vilassarenques. ✊
 
Casal Popular Atzari

El Casal

Qui som?

El Casal Popular Atzari és un espai de Vilassar de Mar lligat a un projecte social, cultural i polític que pretén treballar des d’una perspectiva transformadora per l’alliberament nacional, social i de gènere dels Països Catalans, així com per la defensa i preservació del territori. Pretenem ser un punt de trobada per tal de teixir complicitats entre les entitats i col·lectius locals, com també ser un espai de politització, reflexió, solidaritat i suport mutu pels vilassarencs i vilassarenques.

Què fem?

 Des de l’Atzari, com a espai i projecte amb identitat pròpia, volem oferir:

  • Tallers i autoformació: treballem per potenciar tallers de temàtica diversa relacionats amb l’autoaprenentatge i la recuperació de coneixements pràctics pel nostre dia a dia o bé pel nostre gaudir en general.
  • Espai de trobada: el casal s’ofereix com a punt de trobada per les seves sòcies i per tots aquells que hi vulguin venir a passar una estona o a participar de les diferents activitats.
  • Xerrades i presentacions: com a entitat política, l’Atzari, volem donar veu a les lluites i projectes que signifiquen una alternativa i potencialitat per a la societat que volem construir. En aquesta línia, regularment organitzem xerrades, presentacions de llibres o de projectes relacionats amb l’independentisme, el cooperativisme, la lluita social, el feminisme, la cultura alternativa…
  • Arrelament amb el poble: com a espai obert a la nostra vila, l’Atzari també vol sortir de les quatre parets del casal i per això participa d’activitats que s’organitzen a Vilassar de Mar

On som?

Passeig dels pins s/n, Vilassar de Mar