Espai autogestionat, del poble i pel poble; punt de politització, reflexió i solidaritat per les vilassarenques. ✊
 
Casal Popular Atzari

Política de Privacitat

1. Responsable del tractament de dades personals?

Responsable del tractament:

  • Associació Cultural Bullangues – Atzari 
  • C.I.F nº: G63846224
  • Adreça postal: C/ del Carme, 28 Bis        08340 Vilassar de Mar
  • Correu electrònic:  cpatzari@gmail.com

2. Finalitats del tractament de les dades personals

Tractem les dades personals que els usuaris trameten mitjançant el correu electrònic o els formularis de contacte de la web amb la finalitat de donar resposta a les qüestions plantejades, preguntes o propostes que se’ns envien. 

Quan la persona usuària vol participar en qualitat de sòcia de l’entitat, tractem les seves dades per tal de gestionar la vinculació amb l’associació i, en particular, el cobrament de les quotes, l’organització d’activitats. Això inclou l’enviament de la informació de les activitats de la pròpia entitat i altra informació d’interès de la mateixa i de les entitats i col·lectius amb qui manté algun tipus de vinculació.

Amb l’enviament del formulari per tal de donar-se d’alta com a sòcia de l’entitat, la persona usuària autoritza també expressament la domiciliació bancària mitjançant rebut en l’opció escollida al compte corrent de la seva titularitat que hagi facilitat. 

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari que s’omplin els camps assenyalats com a “obligatoris”. El fet de no omplir-los o omplir-los parcialment, podria suposar que no es pugui atendre el tràmit, la petició de l’usuari o l’alta del soci. 

3. Temps de conservació de les dades personals

Les dades personals es conservaran durant el termini mínim previst per la normativa vigent tant en matèria de protecció de dades com en altres normes aplicables (en especial, fiscal, comptable i de prevenció de blanqueig de capitals).

4. Legitimació legal per al tractament de dades personals 

La base legal per al tractament de dades és el consentiment explícit expressat amb l’acceptació de la Política de Privacitat.

5. Destinataris de les dades personals

Les dades comunicades no seran cedides a tercers amb excepció que siguin requerides per causa legalment justificada per les autoritats i l’administració pública.

6. Drets de l’usuari en relació al tractament de les seves dades personals.

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a cpatzari@gmail.com.

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, podràs adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.