Espai autogestionat, del poble i pel poble; punt de politització, reflexió i solidaritat per les vilassarenques. ✊
 
📣 Fem Atzari! T’hi sumes?

📣 Fem Atzari! T’hi sumes?

🔴 Des del Casal Popular Atzari us comuniquem que, tot i la crisi generada per la COVID-19, el projecte no es troba en perill, però si en una situació econòmica incerta. Una de les principals raons de la solidesa del projecte i que el fan possible (la viabilitat de les activitats i el lloguer de l’espai) és l’aportació econòmica de les sòcies i socis.

▶ Conscients del moment que estem vivint i, precisament per això, creiem que cal posar en valor i necessitem més que mai espais d’auto-organització com l’Atzari. Per les xerrades, per la cooperativa de consum ecològic, per les festes populars, pels tallers, pels concerts en acústic, per ser lloc de reunió i debat, per ser un espai de politització, reflexió, solidaritat i suport mutu pels vilassarencs i les vilassarenques, en definitiva per seguir fent xarxa, construint comunitat i teixint alternatives.

▶ Per tots aquests motius des de l’assemblea del Casal Popular Atzari us animem a fer-vos sòcies i així continuar fent créixer aquest espai autogestionat al poble , que va obrir per primer cop les seves portes la primavera del 2012.

▶ També podeu col·laborar amb la campanya, fent-vos una fotografia amb la frase “Jo sóc Atzari“ i si és col·lectiva “Nosaltres som Atzari”, penjant-la a les xarxes socials etiquetant al casal @cpatzari i amb el hashtag #JosócAtzari

✊ Ens volen soles i separades i ens necessitem més juntes que mai!

📝 Dóna suport a l’organització popular, fes-te sòcia omplint el següent formulari: http://atzari.cat/fes-ten-socia/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *